OVER ONS

Wij zijn een ontwerperscollectief. Studio in de maak is een samenwerking tussen Bauke Smit, Bas de Vries en Wimke van den Heuvel. Een meubelmaker, een architect en een vormgever. Drie ontwerpers die hun gezamenlijke interesses laten samenvloeien en vormgeven.

Naast vriendschap delen we een passie voor het maken waarbij oude ambachten en nieuwe technieken inspiratoren zijn. De projecten van Studio in de maak hebben een raakvlak tussen ruimtelijke vormgeving, productontwerp en architectuur.

WE BEDENKEN.

We zijn conceptuele denkers en in staat tot het omdenken naar nieuwe inzichten in een vraagstelling. We fileren, halen het uit haar context, vervreemden en bouwen het weer op in nieuwe logica.

WE MAKEN.

Wat we bedenken voeren we vaak ook zelf uit want we werken graag met onze handen. Technieken buiten onze expertise proberen we maximaal te doorgronden om tot op detailniveau het proces te beheersen.

WE WERKEN SAMEN.

Omdat ook wij niet alles kunnen. We werken vanuit De Smeltkroes in Nijmegen, een makersplaats die we zelf hebben bedacht en waar inmiddels zo’n 130 creatieve ondernemers werkzaam zijn die ons kunnen helpen met ons maakproces.

“U vraagt wij verdraaien”

Studio in de Maak

SERVICES

CONCEPTONTWIKKELING

We bedenken dingen, mooie dingen, geile dingen, boom boom dingen. Vanuit ons zelf gegenereerd en vanuit een basis welke je zelf aangeeft. Wij zijn creatief jongen, nie normaal.

PRODUCT

Door onze achtergronden met productdesign en architectuur zijn we helemaal spiffy in wat we doen. We hebben zelf gave ideeën en gaan ook heel graag met die van jou aan de haal. U vraagt, wij verdraaien!

WIL JE IETS KWIJT?

VRAAG OF ZEG HET DAN GEWOON

HET TEAM

Bauke Studio in de Maak

Bauke Smit

maker | organisator | vakman in hout

+31 6

Wimke Studio in de Maak

Wimke van den Heuvel

Dies nie wies

Man van gerede twijfel. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Bas Studio in de Maak

Bas de Vries

Architect

Er zijn vele variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar maar het merendeel heeft te lijden gehad van wijzigingen in een of andere vorm, door ingevoegde humor of willekeurig gekozen woorden die nog niet half geloofwaardig ogen. Als u een passage uit Lorum Ipsum gaat gebruiken dient u zich ervan te verzekeren dat er niets beschamends midden in de tekst verborgen zit. Alle Lorum Ipsum generators op Internet hebben de eigenschap voorgedefinieerde stukken te herhalen waar nodig zodat dit de eerste echte generator is op internet.

CONTACT

EMAIL

info@studioindemaak.nl

ADRESGEGEVENS

Waalbandijk 16, unit 19
6541 AJ te Nijmegen

TELEFOON

+31(0)6 18 65 88 02

NEEM EENS CONTACT OP